Sevilla vann ytterligare ett målkalas - klart för final

Europa League

Totalt så blev det åtta mål på två möten. Sevilla är klart för final i Europa League efter att ha slagit ut Sjachtar Donetsk med totalt 5-3.

Nio minuter in i matchen skulle ukrainarna stå för ett jättemisstag på egen planhalva. Man rullade runt i backlinjen men lyckades passa Kevin Gameiro som smällde in 1-0 till hemmalaget.

Med tre minuter kvar av den första halvleken så fick gästerna ett kontringsläge där Eduardo ställdes helt fri mot Soriba. Kroaten visade ingen tvivlan utan rullade enkelt in 1-1.

I inledningen av den andra halvleken skulle dock Sevilla visa klass inför hemmapubliken. Först stod Krychowiak för en pin passning vilket gav Gameiro öppet mål, då han kunde rulla in sitt andra mål för kvällen.

En kvart senare så var det dags igen. Mariano avlossade ett skott från distans som letade sig in hela vägen i mål. Det blev också matchens sista mål vilket innebär att förra årets mästarlag återigen är klart för final.