TV: Bergs hysteriska form inför EM-kvalet - hattrick på 45 minuter

Europa League

Marcus Berg, 28, visar hysterisk målform inför EM-kvalet.
Anfallaren har gjort hattrick i första halvlek mot Midtjylland.

På tisdag tar förbundskapten Erik Hamrén ut truppen till EM-kvalet mot Österrike. Då passade Panathinaikos-anfallaren Marcus Berg, 28, på att visa upp sig.

I Europa League-playoffet mot Mitdjylland behövde Berg bara 45 minuter på sig för att göra hattrick.

Det första slog anfallaren säkert in från elva meter efter att grekerna fått straff i den 21:a minuten. Det betydde 1–1.

Bara tre minuter senare var det dags igen. Berg höll sig påpassligt framme och styrde läckert in 2–1 till sitt Panathinaikos.

Innan halvleken var över hade Berg gjort sitt tredje och sista för kvällen när han behärskat slog in bollen efter ett väl avvägt inlägg.

Matchen slutade 4–1 till Panathinaikos. Den grekiska ligan inleds i helgen då Bergs Panathinaikos möter Levadiakos på bortaplan.

Marcus Berg var under våren gäst i Olof Lunds podcast Lundh. Lyssna på avsnittet här.

Publicerad 2014-08-21 kl 21:26