TV: Lukaku vände för Everton med dubbla mål

Europa League

Everton är vidare i Europa League efter ytterligare en klar vinst över Young Boys.
Romelu Lukaku blev tvåmålsskytt på Goodison Park.

Everton hade säkra 4-1 med sig till returmötet med Young Boys på Goodison Park.

Men bortalaget närmade sig något när Sekou Sanogo Junior gav gästerna ledningen i den 13:e minuten. Everton-målvakten Tim Howard räddade i förstaläget men kunde inte stoppa returen.

Men Premier League-laget skulle komma tillbaka genom dubbla Romelu Lukaku-mål. Första kvitterade belgaren från straffpunkten i den 25:e minuten och fem minuter senare gav han Everton ledningen med 2-1 med en vacker volley.

Strax innan halvtidsvilan utökade Kevin Mirallas till 3-1 för Everton.

I den andra halvleken kunde Everton slå av på takten och matchen slutade 3-1. Engelsmännen avancerade i Europa League efter klara 7-2 i dubbelmötet.

Publicerad 2015-02-26 kl 23:00