TV: Sevilla gav inte Fiorentina någon chans - kan försvara titeln i Warszawa

Europa League

Sevilla är klara för final i Europa League efter att ha slagit ut Fiorentina med sammanlagt 5-0.

Milan

Hemmalaget öppnade inspirerat och det var tydligt att Montellas mannar ville ge sig själva en ärlig chans att vända på 0-3-underläget från matchen i Sevilla.

Dock var det gästerna som i den 22:a minuten tog ytterligare ett steg mot en plats i finalen när Carlos Bacca höll sig framme och tryckte in 1-0.

Fem minuter senare blev Fiorentinas uppförsbacke än brantare när Daniel Carrico utökade till 2-0 för de regerande EL- mästarna.

Det blev sedemera inga fler mål där Fiorentinas Josip Ilicic bland annat inte lyckats träffa mål från straffpunkten med drygt 20 minuter kvar att spela.

Sevilla är därmed finalklart efter förkrossande 5-0 totalt och laget har chansen att försvara sin titeln från i fjol.

Finalen där Dnipro Dnipropetrovsk väntar avgörs den 27:e maj på Nationalstadion i Warszawa.

Så startar lagen:

Fiorentina: Neto - Alonso, Bastanta, Gonzalo Rodriguez, Savic - Borja Valero, Pizzaro, Fernandez - Salah, Ilicic, Joaquin.

Sevilla: Rico - Coke, Carracio, Kolodziejczak, Tremoulinas - Vidal, Mbia, Krychowiak, Vitolo, Banega - Bacca.

Publicerad 2015-05-14 kl 23:57