TV: Sevilla vann efter offsidemålet

Europa League

Sevilla tog ledningen mot Valencia efter att Mbia snyggt klackat in bollen nära mål. Men när han nickades fram stod han i en tydlig offsideposition. Sevilla vann matchen med 2-0.

Sevilla tog ledningen mot Valencia i den 33:e minuten efter en frispark. Carriço nickade vidare bollen till en offsidestående Mbia. Mbia klackade snyggt in bollen. Valenciaspelarna protesterade högljutt men domaren stod fast vid sitt beslut.
- Offside i förstaläget, offside i andraläget, sa Hasse Backe i studion i TV4 Sport.

Sevilla fyllde sedan på med 2-0 när Bacca sköt in bollen i det ena hörnet. Målet kom i den 36:e minuten.

Baccas mål blev matchens sista och Sevilla har nu ett bra utgångsläge inför returen på Mestalla nästa vecka.

Helspanskt i Europa Leagues semifinal. Så här startar lagen:

Sevilla: Beto; Diogo, Pareja, Fazio, Navarro, Carriço, Mbia, Reyes, Rakitic, Vitolo, Bacca.

Valencia: Guaita; Pereira, Javi Fuego, Mathieu, Bernat, Keita, Parejo, Feghouli, Vargas, Cartabia, Alcácer.

Publicerad 2014-04-24 kl 22:55