TV: Xhakas våldsamma frispark räddar Mönchegladbach

Europa League

Borussia Mönchengladbach räddade en poäng nere mot Villarreal.

Tacka Granit Xhakas våldsamma frispark för det.

Branimir Hrgota startade som vanligt i Europa League för Mönchengladbach, när de i kväll mötte Villarreal.

Luciano Vietto petade in 1-0 till Villarreal efter en fin förstatouch i straffområdet, i första halvlek.

I andra halvlek var Branimir Hrgota direkt nära att näta med ett farligt långskott, men fick senare kliva av mållös. Raffael hann med att kvittera för "Gladbach" innan Denis Cheryshev gav hemmalaget ledningen igen.

Då slog Granit Xhaka till på frispark - och fullkomligt undrade bollen in via ribban. Otagbart för Sergio Asenjo.

Matchen slutade 2-2 och Borussia Mönchengladbach fortsätter att toppa gruppen.

Villarreal: Asenjo - Mario, Gabriel, Ruiz, Costa - Bruno, Trigueros, Cani, Cheryshev - Uche, Vietto

Mönchengladbach: Sommer - Korb, Brouwers, Jantschke, Dominguez - Nordtveit, Xhaka - Hazard, Traore - Raffael, Hrgota

Publicerad 2014-11-27 kl 22:49