TV: Svenskhoppet slog högst rankade spelaren i Fifa-VM

Fifa-VM

Svenskhoppet Ivan Lapanje vände och vann mot den högst rankade spelaren i Fifa-VM. Det var Lapanjes andra raka seger i gruppspelet.

Två av storfavoriterna drabbade samman i den andra gruppspelsomgången i Fifa-VM:s gruppspel. Den högst rankade Fifa-spelaren August Rosenmeier från Danmark och det svenska hoppet Ivan Lapanje.

Lapanje - BorasLegend kallad - vann sin första match medans Rosenmeier bara fick oavgjort från sin första match.

I mötet mellan favoriterna öppnade dansken starkast, men Lapanje kunde komma tilbaka i matchen. I den första halvleken kom 1-1 genom en straffspark. Och i den andra halvleken var det en hörnspark som gav utdelning för Lapanje. 2-1 blev också slutresultatet och andra raka segern för svensken i gruppspelet.

Publicerad 2016-03-21 kl 20:40