Bengtsson kryssade - Toivonen föll

Ligue 1

Det blev ingen höjdardag i Frankrike, med svenska ögon sett.
Pierre Bengtssons Bastia kryssade, medan Ola Toivonens Toulouse förlorade.

Den svenske vänsterbacken Pierre Bengtsson spelade hela matchen för sitt Bastia mot Montpellier under lördagen. Hans lag såg till en början ut att få fira en seger, men ledningsmålet i den sjätte minuten räckte inte. I den 55:e minuten kvitterade bortalaget och slutresultatet skrevs till 1-1. En seger hade varit viktig för Bastia, som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket.

I Toulouse spelade bara en svensk under lördagen. Yttermittfältaren Jimmy Durmaz var avstängd mot Metz, men offensive mittfältaren Ola Toivonen spelade hela matchen. Landslagsmannen kunde dock inte hjälpa sitt lag till en seger. Det enda Toulouse åstadkom var en sen reducering i en tung 2-1-förlust.

Publicerad 2016-11-19 kl 22:03