Förre Dif-anfallaren Kadewere med första målet i Lyon-tröjan

Ligue 1

Den förre Djurgårdens-anfallaren Tino Kadewere fick starta i matchen mot Strasbourg - och då gjorde han mål direkt.
Han slog till efter tolv minuter.

Lyon mötte Strasbourg på bortaplan under söndagen. Matchen slutade 3-2 till Lyon, som fick en drömstart på matchen. Efter tolv minuter tog de ledningen, och det var inte vem som helst som gjorde målet.

Den förre Djurgårdens-anfallaren Tino Kadewere fick chansen från start, och gjorde mål direkt. Totalt fick Kadewere 64 minuter på planen innan han fick lämna plats för Moussa Dembélé. Lyons försteanfallare.

Karl Toko Ekambi gjorde Lyons två andra mål i matchen, i matchminut 25 och 42 - samtidigt som Memphis Depay assisterade alla tre målen.

Publicerad 2020-10-18 kl 15:10