Guingamp slog ut Monaco - Skrällgänget ställs mot Toivonen i final

Frankrike

Guingamp ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket i ligan. Men i cupen har man skrällt och tagit sig hela vägen till final. I semifinalen slog man stjärnspäckade Monaco med 3-1 efter förlängning.

Guingamp har tagit sig hela vägen till final i den franska cupen. I semifinalen mot Monaco fick man en kanonstart när Yatabare satte 1-0 redan efter sex minuter. Målet kom till efter en frispark där Yatabare höll sig framme och stötte in bollen.

Stjärnspäckade Monaco, på andraplats i ligan, utjämnade när Dimitar Berbatov fick stå ren i straffområdet och sköt in bollen.

1-1 stod sig matchen ut och förlängning krävdes för att skilja lagen åt. Där blev Fatih Atik stor hjälte med sitt avgörande 2-1-mål i den 112:e minuten. 1-0-skytten Yatabare fyllde sedan på med 3-1 i slutminuterna.

I finalen väntar Rennes för Guingamp. Rennes tog sig till final efter att Ola Toivonen nätat i 3-1-segern mot division två-laget Angers.

Publicerad 2014-04-16 kl 23:53