Lyon klättrade förbi PSG

Ligue 1

Lyon tog chansen att sätta press på Paris Saint-Germain i den franska ligafotbollen. Via 2—0 på bottenlaget Evian övertog Lyon serieledningen på bättre målskillnad än PSG — men med en match mer spelad.

Clément Grenier gjorde 1-0 på frispark i den 20:e minuten och skytteligaledaren Alexandre Lacazette satte 2-0 på straff strax före paus.

Zlatan Ibrahimovic kan göra comeback efter avstängningen i Paris SG:s bortamöte med Nantes på söndagen.

- Zlatan har jobbat stenhårt under avstängningen. Han längtar efter att vara tillbaka på planen, att spela, vinna och naturligtvis att göra mål, sade tränaren Laurent Blanc på presskonferensen inför matchen.

Publicerad 2015-05-02 kl 19:39