TV: PSG vann stort utan Zlatan - Lavezzi tremålsskytt

Ligue 1

PSG utan Zlatan Ibrahimovic tog en storseger mot Lille på Parc de Princes. Lavezzi och Cavani stod för fem av målen i 6-1-segern.

Paris Saint Germain fick en riktig drömstart när laget under lördagseftermiddagen tog emot Lille hemma på Parc de Princes.

I Zlatans frånvaro tryckte kompisen Maxwell in 1-0 för PSG redan i den första minuten och endast tre minuter senare utökade Cavani till 2-0.

Innan den förta halvleken var över hade dessutom Ezequiel Lavezzi skrivit in sig i målprotkollet två gånger och PSG hade med sig en 4-0-ledning in till halvtidsvilan.

Lille hittade en reducering genom Marko Basa när dryga halvtimmen återstod av matchen. Men när lagkompisen Sebastien Corchia blev uvisad med kvarten kvar att spela och PSG fick straff var matchen definitivt avgjord.

Cavanni gjorde sitt andra mål för dagen från straffpukten och sedan skrev Lavezzi för tredje gången in sig i målprotkollet genom att skriva slutresultatet till 6-1.

PSG återtar i och med segern serieledningen framför Lyon som är det lag PSG i första hand tampas med i titelracet.

Publicerad 2015-04-25 kl 19:49