Svenskdoldis nära succé mot PSG - blev utslaget ur cupen

Zeidane Inoussa, 18, var nära att göra succé mot PSG.
Svensklöftet hoppade in sent och var nära att stå för en assist.
Men i stället vann PSG och slog ut Caen ur den franska cupen.

Tidigare Brommapojkarna-talangen Zeidane Inoussa, 18, anslöt under 2019 till franska andraligalaget Caen och fick i september i fjol göra debut i Ligue 2. Talangen hoppade in i tre matcher, men har sedan dess gått utan speltid i ligan.

Under onsdagskvällen fick han chansen igen. Inoussa hoppade in, i den 80:e minuten, mot Paris Saint-Germain i den franska cupen och gjorde avtryck direkt.

PSG ledde, vid tidpunkten, med 1-0 efter mål av Moise Kean, men var nära att tappa i slutet av matchen. Svensken mötte i den 85:e minuten ett inspel bakom PSG:s backlinje och satte in bollen till Caleb Zady Sery i straffområdet, som sköt tätt utanför mål. I och med det lyckades inte Caen kvittera och PSG vann med 1-0 och gick vidare i cupen.

- Jag är stolt över spelarnas insats. Jag tror att supportrarna är lika besvikna som vi är, säger Caen-tränaren Pascal Dupraz enligt klubbens Twitter-konto.

Inoussa är nu noterad för fyra matcher med Caens A-lag den här säsongen. Caen är placerat på elfte plats i den franska andraligan.