TV: Balotelli hjälte för Nice - se stjärnans dubbla mål

Ligue 1

Nice fortsätter att gå starkt i Ligue 1-toppen. Mot Dijon blev anfallsstjärnan Mario Balotelli hjälte med båda serieledarens mål i 2-1-segern.

Nice fortsätter att imponera i Ligue 1, och fortsätter det som hösten se ut kan PSG dominans i Frankrike vara bruten till hösten.

En av lagets mest framträdande spelare har varit Mario Balotelli. Italienaren har visserligen bara spelat i åtta av Nices matcher i ligan så här långt, bland annat på grund av två utvisningar. Men Balotellis facit på de åtta matcherna är desto mer imponerande; åtta mål.

Mot Dijon under söndagen stod anfallaren för båda målen i serieledarens 2-1-seger. Det första kom från straffpunkten och betydde 1-0 i den 32:a minuten. Balotellis andra mål var matchens sista och kom när 26-åringen höll sig framme framför mål och petade in 2-1 i den 50:e minuten.