TV: Cavanis sena volleymål tog PSG till kvartsfinal - Zlatan mållös och utbytt

Ligue 1

Edinson Cavani ersatte Zlatan Ibrahimovic i den 62:a minuten. I slutminuterna blev uruguayanen hjälte för PSG i åttondelsfinalen i ligacupen mot St Etienne - hans snygga volleymål tog laget vidare.

PSG vilade en del stjärnor mot St Etienne i ligacupen. Men Zlatan Ibrahimovic fanns dock med i startelvan i åttondelsfinalen - och var inblandad i flera chanser i den första halvleken.

I den 12:e minuten klackade Zlatan läckert fram bollen till Adrien Rabiot som spelade vidare till Lucas Moura. Brassen gick på avslut men skottet stoppades av St Etienne-försvaret.

I den 25:e minuten var svensken oerhört nära att göra ett mycket vackert mål. Zlatan stod för en cykelspark som stoppades av ribban.

Efter en timmes spel var det färdigspelat för Ibrahimovic som ersattes av Edinson Cavani. Uruguayanen skulle i slutminuterna bli hjälte för PSG.

I den 86:e minuten slog Angel Di Maria en fantastisk svepande crossboll till Edinson Cavani som slog till på volley och hittade luckan i det bortre hörnet. 1-0 till PSG tog laget vidare till kvartsfinal. Där väntar nu Lyon för Paris Saint Germain.