TV: Dubbla röda för Marseille efter slutsignalen

Ligue 1

Marseille tappade viktiga poäng i toppstriden - och två viktiga spelaren inför slutspurten. Både tvåmålsskytten Gignac och André Ayew fick rött kort efter slutsignalen.

André-Pierre Gignac kunde ha blivit stor matchhjälte för sitt Marseille mot PSG. Med två fina mål såg han till att hemmalaget hade 2-1 efter den första halvleken.

Paris Saint-Germain vände dock matchen med två snabba mål direkt efter pausvilan. Marseille lyckades sedan inte få in något mer mål och 3-2-förlusten gör att laget nu är fem poäng bakom ledande PSG med sju matcher kvar att spela i Ligue 1.

Efter att matchens blåsts av drabbades laget dessutom av ytterligare två tunga smällar. Gignac och André Ayew drog på sig varsitt rött kort efter att de tjafsat med domaren.

Därmed får Marseille klara sig utan två av sina viktigaste spelare i minst två matcher framöver. Ett tungt avbräck för den nuvarande ligatrean.

Publicerad 2015-04-05 kl 23:34