TV: Första starten och första målet för Payet sedan återkomsten

Dimitri Payet fick starta för första gången sedan återkomsten i Marseille.
Då kom även stjärnans första mål för sin nygamla klubb.

Dimitri Payet lämnade West Ham under janaurifönstret efter att ha klargjort att han inte längre ville spela för Premier League-klubben. Fransmannen återvände till sin tidigare klubb Marseille.

Under onsdagskvällen kom Payets första match från start sedan återkomsten, hemma mot Guingamp. Och då skulle mittfältaren hitta rätt direkt.

I den 76:e minuten fick frisparksspecialisten Payet ett läge en bra bit utanför straffområdet. Fransmannen klippte till, och via en rejäl touch i muren ställdes Karl-Johan Johnsson i Guingamps mål och 2-0 var ett faktum. Payet byttes ut några minuter efter målet och fick ta emot publikens jubel.

Marseille vann matchen med 2-0.