TV: Slarvigt PSG tappade mot Lyon - Zlatan mållös

Frankrike

Paris Saint-Germain slarvade mot Lyon.

1-0-ledningen kvitterades i slutet - och ett sent vinstmål dömdes, korrekt, bort.

Den senaste veckan har varit tuff för PSG. Franska medier har rapporterat om en spricka i laget och särskilt mycket lyckligare blev huvudstadslaget inte efter matchen mot Lyon.

Edinson Cavani gav hemmalaget ledningen efter att säkert ha nickat in unge vänsterbacken Lucas Dignes vackra, svepande inlägg. Men det slogs av på takten och i andra halvlek kom betalningen.

PSG fick inte undan bollen efter en hörna och det slarviga försvarsspelet ledde till att bollen hamnade på Samuel Umtitis fötter. Lyon-försvararen drog till och via en styrning på Serge Aurier letade den sig in i mål. 1-1 med sju minuter kvar av matchen.

I kampens slutskede hade PSG en boll inne i motståndarnätet, men Marco Verrattis nick dömdes korrekt bort efter att Lucas Moura tydligt blockerat målvanten Anthony Lopes.

PSG parkerar på femte plats i Ligue 1-tabellen med tio poäng, men är fortfarande obesegrade. Lyon återfinns på tolfte plats med sju poäng.

PSG: Sirigu - Aurier, Marquinhos, David Luiz, Digne- Verratti, Cabaye, Matuidi - Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi

Lyon: Lopes - Jallet, Kone, Umtiti, Tolisso - Gonalons, Ferri, Mvuemba - Malbranque - Fekir, Lacazette

Publicerad 2014-09-21 kl 23:00