TV: Blekt PSG fick bara 0-0 i årets sista match

Frankrike

Ett blekt PSG lyckades inte göra mål hemma mot Montpellier i årets sista ligamatch. Zlatan och hans lagkamrater går på julledighet som ligatvåa.

Oavsett resultat för Marseille i mötet med Lille i morgon så kommer man att gå till juluppehåll i serieledning. Det efter att PSG bara fått 0-0 mot Montpellier hemma på Parc des Princes.

Zlatan Ibrahimovic och flera andra stjärnor vilade i veckans cupmatch men i mötet med Montpellier ställde Laurent Blanc upp med starkast möjliga lag.

Efter 15 minuters spel gjorde Montpellier ett mycket vackert mål, men det dömdes bort för offside.

PSG fick ett utmärkt frisparksläge utanför straffområdet efter att Lucas gått omkull, en frispark som Zlatan tog hand om. Där de flesta spelare hade försökt hittat bollbanan över muren, försökte svensken sig på en fräckis och dra bollen under muren. Tyvärr för Zlatans del så hoppade inte muren tillräckligt högt, och bollen touchade på försvarare och tappade kraft.

I andra halvleken så var det mycket nära ett ledningsmål för hemmalaget på hörna. Men en Montepellier-försvarare fick bort bollen på mållinjen och räddade sitt lag den gången.

Matchen slutade 0-0 och Parc des Princes buade sitt PSG som är på samma poäng som Marseille, som dock har en match mindre spelad.

Publicerad 2014-12-20 kl 18:54