TV: Kolla in Zlatans otroliga klackmål - och 2-0-nick för PSG

Frankrike

Här är Zlatan Ibrahimovics nya supermål.

Med en sanslös klack gav han PSG 1-0.

– Jag försökte få den mot mål på ett tillslag. Det var det enda sättet, säger Ibrahimovic i sin app "Zlatan Unplugged".

När Zlatan Ibrahimovics karriär en dag tar slut försvinner många vackra mål med den. På lördagen var det ytterligare ett tekniskt briljant mål från svensken som lade grunden till PSG:s 4—0 seger mot Bastia.

Ibrahimovic verkar trivas bra mot just Bastia. I fjol gjorde han mål i båda ligamötena, och på lördagen var han på nytt en alltför svår nöt att knäcka för Korsika-laget.

Svensken, som varit småskadad inför matchen, inledde utan tecken på skavanker. Hans 1—0 för Paris Saint-Germain i den tionde minuten var ytterligare ett av alla tekniska storverk som svensken bjudit på i karriären. Inlägget kom från höger och medan Ibrahimovic använde sin fysik för att hålla försvararen bakom sig fällde han kroppen framåt och volleyklackade in ledningsmålet i ena hörnet.

– Jag såg möjligheten när situationen dök upp. Sen så försökte jag få den mot mål på ett tillslag, det var det enda sättet. Känns skönt efteråt när man lyckas med det, säger Ibrahimovic i sin app "Zlatan Unplugged".

2—0 kom tre minuter senare och handlade mer om Bastias obefintliga markeringsspel. Inlägget kom från vänster och Ibrahimovic kunde helt ostört stöta in bollen med axeln, även om han nog hade för avsikt att nicka den.

I halvtid byttes svensken ut men det gick hyggligt ändå. Ersättaren Edinson Cavani dribblade av både ett par backar och målvakten innan han kyligt rullade in 3—0 från snäv vinkel. 4—0 satte han på straff i slutminuten.

PSG gick upp i ensam serieledning, tre poäng före Monaco som möter Sochaux på bortaplan på söndagen.

PSG: Sirigu, Marquinhos, Alex, Digne, Jallet, Menez, Matuidi, Rabiot, Lucas, Ibrahimovic, Ongenda.

Bastia: Landreau, Modesto, Harek, Cioni, Romaric, Khazri, Palmieri, Cahuzac, Krasic, Bruno, Boudebouz.

Publicerad 2013-10-19 kl 22:30