TV: Kraftigt regnoväder stoppade Ligue 1-match

Ligue 1

Ett kraftigt regnoväder tvingade mötet mellan Nice och Nantes att avbrytas. Ställningen var 2-2 strax efter paus, men nu kommer matchen att spelas om från minut ett och ställningen 0-0.

Matchen mellan Nice och Nantes blev bara drygt en halvlek lång, sedan tvingade ett kraftigt regnoväder matchen till att avbrytas. De stora vattenmassorna på planen på Allianz Riviera-stadion gjorde matchen ospelbar.

Ställningen i matchen när den avbröts var 2-2. Hemmalagets båda mål gjordes av Valere Germain och gästernas mål stod Jules Iloki och Adrien Thomasson för.

Matchen kommer nu att spelas om, men inte från halvtidsvilan. Istället kommer matchen att börja om från minut ett och ställningen 0-0. När matchen ska spelas är fortfarande oklart.

I klippet ovan kan du se hur det såg ut när regnet öste ner strax innan halvtid.

Publicerad 2015-10-03 kl 22:18