TV: Missräkning för PSG - oavgjort i svenskmötet

Frankrike

Paris Saint-Germain letade efter vinstformen. Men Ola Toivonens Rennes hade andra planer. Ligue 1-matchen slutade 1—1 och Zlatan Ibrahimovic, med en ribbträff, fick lämna planen mållös.

Bara minuterna efter att Zlatan Ibrahimovic träffat ribban fick hans Paris Saint-Germain i stället se en oväntad målskytt presentera sig — i mittbacken Zoumana Camara. 35-åringen stötte in 1—0 strax innan pausvilan.

Då hade PSG en halvlek bakom sig med ett stort spelövertag — men mot ett Rennes som försvarade sig effektivt och sänkte matchtempot.

I den andra halvleken var Ola Toivonens Rennes tvingat att flytta upp spelet. Och bara tio minuter in i andra halvlek fick laget utdelning.

Abdoulaye Doucouré stod inte för århundradets träff på bollen, men likväl passerade den Salvatore Sirigu i PSG-målet, och kallduschen för PSG var ett faktum.

De båda svenska anfallarna blev mållösa och matchen slutade 1—1. PSG tappade därmed ytterligare poäng i den jämna ligatoppen. På de inledande fem matcherna har det blivit två segrar och tre oavgjorda matcher för PSG.

Rennes är en poäng efter PSG — med två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Så startade lagen:

Rennes: Costil - Danze (c), Mexer, Armand, M'Bengue - Prcic, Doucoure, Fernandes, Pajot, Pedro Henrique - Toivonen.

PSG: Sirigu – Van der Wiel, Camara, Marquinhos, Maxwell - Verratti, Motta, Pastore - Lucas Moura, Cavani, Ibrahimovic (c)

Publicerad 2014-09-13 kl 18:50