TV: PSG kryssade på nytt - Bahebeck fixade poängen

Frankrike

PSG kryssade på nytt i Ligue 1. 1-1 mot Toulouse var det femte på åtta matcher under säsongen.

PSG vann senast mot Caen utan Zlatan Ibrahimovic. Mot Toulouse, svensken saknades på nytt, var man dock tillbaka med ett nytt kryss. Det femte hittills under säsongen.

PSG fick en riktig chockstart. Serge Aurier stod för en riktigt slarvig hemåtpass som gav Wissam Ben Yedder ett friläge med Sirigu. Iskallt rundade han målvakten och slog in bollen i det öppna målet. En riktigt bjudning som gav Toulouse 1-0.

30 minuter in i matchen kom en kvittering för PSG. Från ingenting fick Bahebeck ett fritt läge efter en snabbt slagen frispark på mittplan från Marco Veratto. Anfallaren gjorde inget misstag och avslutade kliniskt.

Den andra halvleken blev temposvag och tillknäppt. Inget av lagen skapade några riktigt heta chanser.
- Det var verkligen inte en bra match, säger experten Martin Åslund i TV12.

PSG är alltjämnt obesegrat efter 1-1 mot Toulouse, men man har bara vunnit tre av de åtta inledande matcherna.

Publicerad 2014-09-27 kl 19:00