TV: PSG tog säker seger i Zlatans frånvaro

Frankrike

PSG saknade både Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva i mötet med Caen på bortaplan. Trots det kunde laget ta en säker seger med 2-0.

Zlatan Ibrahimovic har haft smärtor i vänster häl och kunde därför inte spela för PSG i mötet med Caen. I svenskens frånvaro sattes mycket av tilltron till Edinson Cavani. Uruguayanen hittade inte rätt mot Caen - men PSG kunde vinna säkert ändå.

Efter 18 minuters spel gav sig Lucas Moura ut på en soloräd. Han vände bort två Caen-försvarare med en tvåfotare och klippte till med ett hårt avslut. Målvakten Vercoutre la sig tidigt och borde kanske ha kunnat ta avslutet.

I den andra halvleken utökade PSG ledningen på en hörna. Marquinhos lämnades obevakad och kunde nicka in bollen.

2-0 betydde en skön trepoängare för de regerande mästarna efter två raka kryss. Det var dessutom den första bortasegern i ligan den här säsongen.

Publicerad 2014-09-24 kl 22:50