TV: PSG:s glädje - Lille blixtvände mot Lyon

Frankrike

Lyon hade chans att rycka ifrån PSG i ligatoppen.
Istället förstörde Lille festen efter en blixtvändning.

Bortalaget skulle börja bäst. Det tog bara tre minuter innan Corentin Tolisso gjorde matchens första mål för Lyon efter en hörnsituation. Under första halvlek skapades det chanser från båda håll men resultatet stod sig halvleken ut.

Direkt i inledningen av andra halvlek hade Origi ett bra läge att kvittera, men Lopes stod för en kvalificerad räddning. Lilles press i andra halvlek lönade sig till slut när Gueye kvitterade för hemmalaget. Bara någon minut senare skulle de också ta ledningen när Marcos Lopes snyggt placerade in sin vänsterplacering bredvid målvaktens högra stolpe.

Det skulle skapades många farliga lägen från bägge håll, men Lille stod emot och vann med 2-1. Det gör att Zlatans PSG kan ta över ligaledningen om man vinner mot Monaco imorgon.

Lilles startelva: Enyeama - Corchia - Basa - Kjaer - Beria - Mavuba - Mendes - Gueye -Lopes - Koubemba - Origi.

Lyons startelva: Lopes - Jallet - Koné - Umtiti - Bedimo - Gonalons - Ferri - Tolisso - Ghezzal - Lacazette - Fekir.
Publicerad 2015-02-28 kl 18:08