TV: PSG:s otroliga svit bruten - förlorade mot Lyon

Ligue 1

36 matcher. Så lång blev Paris Saint-Germains obesegrade svit i Ligue 1.
Under söndagen förlorade man borta mot Lyon med 2-1.

I den 13:e minuten satte Lyon 1-0 mot PSG. Efter ett fint anfall hamnade bollen hos Cornet i straffområdet, som vände bort en motståndare och placerade in bollen i det bortre hörnet.

Precis innan pausvilan gjorde också Lyon 2-0. Darder lobbade ett inlägg över Thiago Silva i straffområdet och petade sedan in bollen i målet. En teknisk delikatess av Lyon-spelaren.

Paris Saint-Germain gick ut i den andra halvleken med uppdraget att vända på steken och i den 51:e minuten satte Lucas Moura en reducering till 1-2 efter förarbete av Pastore och Cavani.

Med lite mer än 20 minuter kvar att spela fick PSG ett drömläge att kontra. Zlatan Ibrahimovic blev helt ren i mitten, men när Edinson Cavani slog en passning mot svensken hade Ibra sprungit offside. Om han hållit sig onside hade han haft öppen gata fram till Lyons mål.

PSG lyckades aldrig få in någon kvittering och därmed sprack sviten på obesegrade matcher i Ligue 1. Den stannade vid 36 matcher utan förlust.

Zlatan Ibrahimovic förblev alltså mållös mot Lyon och svensken var aldrig riktigt nära att göra mål.

Lyons startelva: Lopes - Rafael, Yanga-Mbiwa, Morel, Bedimo - Gonalons, Ferri, Darder - Ghezzal, Lacazette, Cornet.

PSG:s startelva: Trapp - Van der Wiel, Silva, Luiz, Maxwell - Motta, Stambouli, Rabiot - Lucas, Ibrahimovic, Cavani.