TV: Zlatan hjälte för PSG - avgjorde mot Toulouse

Ligue 1

Zlatan Ibrahimovic blev hjälte för Paris Saint-Germain när laget tog sin tionde raka seger under lördagen. Svensken nickade in matchens enda mål borta mot Toulouse.

Paris Saint-Germain fick en tung start på matchen. Javier Pastore skadade sig återigen och tvingades till ett byte. In kom Edinson Cavani.

Det var Toulouse som skapade de hetaste lägena i den första halvleken. Bland annat hade man en ribbträff.

I den andra halvleken drabbades PSG av ännu en tung skada. Marquinhos tvingades till ett byte.

Men Zlatan Ibrahimovic klev fram och nickade in 1-0 för PSG i den 73:e minuten, efter en hörna.

Målet var Zlatans 16:e på 17 ligamatcher den här säsongen.

PSG höll undan och vann med 1-0. Det innebär att laget tog sin tionde raka seger.

Se målet i spelaren ovan.

Toulouses startelva: Lafont - Somalia, Diop, Tisserand, Matheus - Bodiger, Akpa-Akpro, Doumbia, Trejo - Ben Yedder, Braithwaite

Paris Saint-Germains startelva: Toulouse: Trapp - Aurier, Marquinhos, Luiz, Maxwell - Motta, Stambouli, Matuidi - Lucas, Ibrahimovic, Pastore.