TV: Zlatan inblandad i mycket när PSG hade lekstuga

Ligue 1

Paris Saint-Germain spelade ut Caen i Ligue 1 under lördagen, efter veckans tunga uttåg ur Champions League. Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål och ett assist.

PSG inledde starkt hemma mot Caen, i matchen efter Champions League-uttåget mot Manchester City. I den tionde minuten slog Zlatan Ibrahimovic till för hemmalaget. Svensken fick bollen utanför straffområdet och dunkade dit 1-0.

Målet var Zlatans 31:a i ligan den här säsongen, så många mål har anfallaren aldrig tidigare gjort i ligaspelet över en säsong. Se målet här!

Precis innan pausvilan satte Blaise Matuidi 2-0 för PSG. Assisten stod Zlatan för. Svensken hittade lagkamraten inne i straffområdet och därefter följde ett skott som gick in vid den främre stolpen.

Direkt i den andra halvleken utökade PSG sin ledning. Edinson Cavani, som har haft en tung säsong, satte 3-0 från nära håll. Kort därefter gjorde Angel di Maria 4-0 till Paris Saint-Germain. Argentinaren kom i friläge och chippade kyligt in bollen i nät över Caens målvakt.

Och det bara rullade på för hemmalaget. I den 56:e minuten placerade Zlatan Ibrahimovic in ett inlägg i det bortre hörnet på förstatouchen, till 5-0.

Maxwell satte 6-0 en stund senare. Det blev också slutresultatet i matchen.

Se Zlatans 5-0-mål i spelaren ovan.

PSG:s startelva: Sirigu - van der Wiel, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa - Moura, Stambouli, Matuidi - Di Maria, Ibrahimovic, Cavani.