TV: Zlatan inbytt när PSG tappade poäng och bröt sin målsvit

Ligue 1

Zlatan Ibrahimovic hoppade in och spelade 20 minuter när Paris Saint-Germain inte mäktade med mer än 0-0 mot ligatrean Angers.

Zlatan Ibrahimovic vilades och fick inleda på bänken när Paris Saint-Germain gästade Angers, inför matchen trea i Ligue 1.

Succélaget Angers inledde också starkt. Med en tajt defensiv höll de den första halvleken mållös samtidigt som några farliga kontringar skapade viss nervositet hos gästerna från huvudstaden.

När det fortfarande var mållöst med 20 minuter kvar av matchen bytte PSG ut Lucas. In kom Zlatan Ibrahimovic.

Han lyckades dock inte bättre än övriga PSG och matchen slutade mållös. Det var Paris Saint-Germains första match den här säsongen där de inte gjorde mål. Något i övrigt bara Fiorentina, Barcelona, Borussia Dortmund och Leicester klarat av så här långt i de stora ligorna.

Närmast mål kom faktiskt hemmalaget Angers. En gång i första halvlek och en i andra bjöd Paris Saint-Germain till med uselt försvarsspel efter offensiva hörnor. En gången kontrade Angers med tre spelare mot en, andra gången med fem mot två, men med usel effektivitet lyckades laget sumpa båda lägena.