TV: Zlatan-mål gav Marseille fyrapoängsledning

Frankrike

Marseille besegrade Nantes och utökar ledningen i toppen.

Det kan de tacka Florian Thauvin, 21, och hans "Zlatan-mål" för.

23 minuter in i första halvlek föll det första målet för hemmalaget. Unge yttern Florian Thauvin löpte snett in i straffområdet och halvklackade, på Zlatan Ibrahimovic-manér, in Dimitri Payets perfekta inlägg till 1-0.

Strax därefter var det återigen Thauvin som var inblandad i ett mål. 21-åringen piskad ein en frispark som Rod Fanni snyggt nickskarvade i mål.

Resultatet stod sig och l'OM har därmed en fyrapoängsledning inför helgens resterande matcher.

Här är startelvorna.

Marseille: Mandanda - Dja Djédjé, Fanni, N'Koulou, Mendy - Lemina, Imbula - Thauvin, Payet, Barrada - Gignac

Nantes: Riou - Hansen, Djilobodji, Vizcarrondo, Veigneau, Cissokho - Gomis, Veretout, Gakpe, Nkoudou - Bammou

Publicerad 2014-11-28 kl 22:20