Zlatan avgjorde med frisparkskanon

Frankrike

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka som hjälte för PSG mot Nantes. Med två mål vände han matchen och blev den stora hjälten i Paris.

Den förra omgången stod Zlatan över för att vila upp sig efter skada. I matchen mot Nantes var svensken tillbaka och blev direkt matchhjälte för PSG.

I den sjunde minuten stod den förre Örebro-mittfältaren Alejandro Bedoya för ett drömmål, när han utanför straffområdet klippte till ett skott i krysset.
– Ett otroligt vackert mål, ett drömmål, ropade TV4:s expert Anders Andersson.

I matchens 33:e minut kom PSG:s kvittering, och självklart var det Zlatan Ibrahimovic som gjorde det. På ett lågt inlägg höll sig svensken framme och petade in 1-1. En fin löpning från Zlatan som lurade försvaret och kunde därför vara först till bollen.

Den andra halvleken hade knappt börjat innan Zlatan Ibrahimovic fick ta hand om en frispark strax utanför straffområdet. Och som han tog hand om frisparken. Med en raket rakt in i mål, gav den svenska anfallaren PSG ledningen med 2-1.

Zlatan har nu gjort åtta mål i årets Ligue 1.

PSG: Sirigu - Aurier, Silva (c), Marquinhos, Digne - Verratti, Rabiot, Pastore - Lucas Moura, Ibrahimovic, Lavezzi.

Nantes: Riou - Cissokho, Vizcarrondo, Djilobodji, Veigneau (c) - Hansen, Gomis - Bedoya, Veretout, Nkoudou - Bammou

Publicerad 2014-12-06 kl 17:36