Zlatan efter titeln: "Jag kom, jag såg, jag erövrade"

Ligue 1

Zlatan Ibrahimovic satte två mål i sin sista PSG-match, när laget slog Marseille med 4-2 i franska cupfinalen under lördagen.
- Jag kom, jag såg, jag erövrade, säger han efter matchen.

Paris Saint-Germain fick en brakstart på Stade de France. Redan i den andra minuten petade Blaise Matuidi in ett inlägg i mål från nära håll.

Men Marseille kvitterade i den tolfte minuten genom Florian Thauvin.

I paus stod det 1-1, men direkt i inledningen av den andra halvleken satte Zlatan Ibrahimovic 2-1. Svensken förvaltade en straff, efter att Matuidi blivit fälld.

En stund senare placerade Edinson Cavani in 3-1 till PSG efter att ha kommit ensam mot målvakten Mandanda.

Med lite mindre än tio minuter kvar satte Zlatan sitt andra mål för kvällen. Anfallaren blev serverad i djupet och placerade in 4-1 i det bortre hörnet.

Det innebär att Zlatan gjorde totalt 50 mål under sin sista säsong i PSG, om man räknar in alla tävlingar.

Marseille reducerade till 4-2 innan slutsignalen ljöd. Zlatan byttes ut med några minuter kvar av matchen och fick då stående ovationer från PSG-supportrarna och PSG-spelarna.

Efter matchen ombads Zlatan att kommentera situationen i tv-kanalen France 2, på franska. Då svarade svensken, på engelska:

- Jag har inte pratat franska, och ändå har jag vunnit allt. Jag kom, jag såg, jag erövrade. Tack.