Bergs kanonform håller i sig inför VM-kvalet - ligadebut för Molins

Grekiska Super League

Marcus Berg fortsätter att visa storform i VM-kvalet. Under lördagen kom ett nytt mål för Panathinaikos - anfallarens tolfte på de nio senaste matcherna i ligan.

Den 25 mars möter Sverige Vitryssland i ett VM-kvalmöte på Friends Arena. Inför den viktiga matchen visar Marcus Berg storform. Anfallaren har öst in mål för Panathinaikos den senaste tiden och under lördagen kom ännu ett i mötet med Iraklis.

Berg fick förtroendet från straffpunkten och slog in 1-0 den 37:e minuten. Målet var svenskens tolfte på de nio senaste matcherna i ligan. Berg leder skytteligan med totalt 17 mål under säsongen.

Iraklis kvitterade till 1-1 i den andra halvleken efter ett självmål av Rasmus Thelander och matchen slutade oavgjort.

Guillermo Molins hoppade in i den 74:e minuten för Panathinaikos och gjorde därmed ligadebut. Den tidigare MFF:aren har spelat i den grekiska cupen innan. Lagkamraten Niklas Hult spelade hela matchen på sin vänsterbacksplats.