Flera svenska målskyttar - Berg hattrickhjälte

Grekland

Flera svenskar var i måltagen runtom i Europa under söndagen, och hetast var Marcus Berg som stod för ett hattrick.

Det var inte bara Swanseas Martin Olsson som gjorde mål under söndagen. I Turkiet skickade Moestafa El Kabir in sitt första mål för Antalyaspor, som spelade 1-1 borta mot Konyaspor.

I Holland höll sig Muamer Tanković framme på en retur i 17:e minuten och slog in ledningsmålet för sitt AZ när Herenveen åkte på sin fjärde förlust på de fem senaste matcherna.

I Madrid var John Guidetti bara tio minuter från att bli hjälte för Celta Vigo när Atletico satte gasen i botten och vände på matchen.

Bäst gick det för Marcus Berg som stod för inte mindre än tre mål när hans Panathinaikos enkelt avfärdade Paneitolikos med hela 4-0, vilket borde vara goda besked för förbundskapten Janne Andersson inför VM-kvalet mot Vitryssland i slutet av mars.

Publicerad 2017-02-12 kl 22:30