Eredivisie

Han fick chansen från start två matcher i rad.
Men på lördagen var Jordan Larsson förpassad till bänken.
Det slutade med förlust mot jumbon Go Ahead Eagles.

NEC Nijmegen förlorade överraskande mot jumbon Go Ahead Eagles på hemmaplan under lördagen. Slutresultatet skrevs till 1-2 i gästernas favör och innebär att NEC nu förlorat två raka ligamatcher. Senast blev det 0-4 i baken mot Feyenoord och nyförvärvet Jordan Larsson, som spelade från start, fick lägst betyg av alla.

Mot Go Ahead Eagles var han förpassad till avbytarbänken och fick nöja sig med en halvleks spel. Hemmalaget låg då under med 0-2 men trots att gästerna fick Elvis Manu utvisad kunde inte hemmalaget komma närmare än en reducering.

I och med förlusten tappade NEC en placering i tabellen och man ligger nu på en elfte plats i Eredivisie. Mikael Dyrestam spelade från start i NEC och var kvar under matchens alla 90 minuter.