Peterson målskytt igen - assisterad av Armenteros

Eredivisie

Kristoffer Peterson har fått en lysande start i Heracles. Svensken satte under lördagen sitt andra mål för klubben - assisterad av landsmannen Samuel Armenteros.

I slutet på januari bytte Kristoffer Peterson Utrecht mot Eredivisie-konkurrenten Heracles. I sin nya klubb har svensken fått en lysande start. I sin andra match hoppade Peterson in och satte det avgörande målet efter en minut på planen.

Förra lördagen kom första starten, och även i dag fanns mittfältaren med i elvan när Excelsior gästade.

Peterson hamnade då på nytt i målprotokollet. I den 84:e minuten slog landsmannen Samuel Armenteros ett fint inlägg som 22-åringen nickade in till 4-0. Matchen slutade med just de siffrorna.