Svensksuccé när Heerenveen vände och vann

Eredivisie

Arber Zeneli och Sam Larsson nätade båda när Heerenveen vände 0-1-underläge till seger med 3-1 mot Willem II.

En straff förvaltad av Nick van der Velden gav Willem II ledning i halvtid borta mot Heerenveen där två svenskar, Sam Larsson och Arber Zeneli, fick förtroende från start.

I den andra halvleken vaknade hemmalaget och det var mycket tack vare svenskarna. Arber Zeneli kvitterade med 20 minuter kvar av matchen. Fem minuter senare spelare Sam Larsson fram inhopparen Kenneth Otigba till 2-1 och i slutskedet av matchen satte Larsson själv 3-1-målet som blev matchens sista.

Zenelis mål var det första för Heerenveen i hans andra match. Larsson satte sitt fjärde mål för säsongen.

Publicerad 2016-01-23 kl 23:01