Dzekos show fortsätter - två nya mål i segern

Serie A

Han är en av Europas hetaste målskyttar just nu.
På söndagen slog Edin Dzeko till med ytterligare två mål.

Romas bosniske anfallare Edin Dzeko är inne i en hysterisk målform. I Europa League mot Victoria Plzen senast stod Dzeko för ett imponerande hattrick och under söndagen fortsatte showen. När matchklockan tickat upp till 10 minuter hemma mot Pescara hade Dzeko nämligen stått för två mål och gett Roma ett järngrepp om matchen.

Det första målet kom efter en kort hörna av Roma. Bollen från Mohamed Salah hittade fram till Dzeko som i sin tur hittade nätet från nära håll.

Bara minuterna senare fyllde han på, den här gången framspelad av Diego Perotti.

Matchen slutade med seger för Roma, 3-2 och innebär att man tog in tre poäng på Juventus som tidigare under söndagen oväntat föll på bortaplan mot Genoa.

Edin Dzeko har nu gjort 12 mål på 14 ligamatcher - och fem mål på fyra matcher i Europa League. Totalt står han noterad på 17 mål på 20 matcher den här säsongen.