Insigne tvåmålsskytt när Napoli krossade Milan

Serie A

Napoli stod för en imponerande seger borta mot Milan i Serie A. Efter två mål av Lorenzo Insigne vann Napoli med hela 4-0.

Det var två lag som båda stod på nio poäng inför matchen som möttes på San Siro under söndagskvällen. Men vad som på förhand såg ut att bli en jämn match slutade med det omvända.

För när klockan stod på 90 minuter hade Napoli slagit Milan med hela 4-0.

Brasilianske Allan öppnade målskyttet för bortalaget när han i den 13:e minuten slog in 1-0. Och när Napoli sedan gjorde 2-0, i inledningen av den andra halvleken, gjorde man det på ett mycket fint sätt. Lorenzo Insigne och Gonzalo Higuain bjöd på ett väggspel innan Insigne avslutade snyggt med högern förbi Diego Lopez i Milan-målet.

Insigne var dock inte färdig, och med drygt tjugo minuter kvar av matchen slog han till igen genom att skruva in en vacker frispark. Målet var italienarens femte mål på fem matcher.

Kort därefter kom det avslutande 4-0-målet för Napoli, som Rodrigo Ely i Milan gjorde genom ett självmål. Storvinsten innebär att Napoli är femma i Serie A medan Milan ligger elva.

Publicerad 2015-10-04 kl 22:49