Inter trummar vidare i toppen - Icardi med två mål i storsegern

Serie A

Serieledande Inter fortsätter att trumma på i toppen av Serie A-tabellen och tog under lördagskvällen en övertygande 0-4-seger borta mot Udinese.

Efter 0-4 borta mot Udinese förstärker Inter sin serieledning och sätter samtidigt press på de övriga topplagen som spelar under söndagen.

I mitten av den första halvleken öppnade Mauro Icardi målskyttet och bara minuterna senare ökade Stefan Jovetic på till 0-2 för Roberto Mancinis mannar.

Den spelmässigt jämna matchen avgjordes sedan definitivt när Icardi slog in sitt andra mål för kvällen när sex minuter återstod att spela.

Innan domaren blåste av matchen hann inhoppande Marcelo Brozovic vackert skruva in 0-4 bakom en chanslös Orestis Karnezis i Udinese-målet.

I och med segern utökar Inter sin serieledning till fyra poäng. Dock har Milano-klubben en match mer spelad och under söndagen gör toppkonkurrenterna upp i flera heta möten.

Bland annat tar Juventus emot tabelltvåan Fiorentina och i Neapel drabbar Napoli och Roma samman.