Juventus slog nytt Serie A-rekord med klar seger

Serie A

26 raka hemmasegrar.
Efter 3-0 mot Bologna är Juventus bäst i Serie A genom tiderna.

Juventus otroliga hemmaplansform bara fortsätter och fortsätter. Under söndagskvällen blev det 3-0 mot Bologna och "den gamla damen" är nu uppe i 26 hemmasegrar på raken i ligaspelet. Juve slog sitt eget Serie A-rekord från 2013/2014.

I den 7:e minuten inledde hemmalaget målskyttet med ett vackert mål. Miralem Pjanic chippade fram bollen till Gonzalo Higuain som tryckte till direkt på volley och satte bollen i nät.

Från straffpunkten såg Paulo Dybala till att utöka Juves ledning fem minuter före paus.

I den andra halvleken var det på nytt dags för Gonzalo Higuain. I den 55:e minuten blev anfallaren helt bortglömd i bortre delen av straffområdet och kunde enkelt nicka in 3-0.

Emil Krafth satt på bänken hela matchen för Bologna.

Efter rekordsegern är Juventus nu fyra poäng före Roma i ligatoppen, med en match mindre spelad.