Avspark om:  

Lazio - Roma, TV12 & Fotbollskanalen.se

Lazio-stjärnan räddade Romahjältens barnbarn

Lazios Luciano Zauri klev in som ovan hjälte i helgen. Han räddade en sjuårig flicka som fallit ned i en brunn. Flickan visade sig vara barnbarn till en gammal Roma-hjälte.

Läs mer

Lazios försvarare Luciano Zauri blir sällan hjälte på plan. Men igår blev han det på en restaurang i Rom då han räddade en sjuårig flicka som ramlat ned i en brunn. Flickan visade sig vara barnbarn till förre storspelaren Zbigniew Bonieks som har ett förflutet hos Lazios ärkerival - Roma.

Flickan ska ha varit på restaurangens toalett och tittat sig i spegeln då en bjälke gett vika varvid hon fallit fyra meter ned i en gammal brunn, skriver La Repubblica. Zauri som var gäst på restaurangen blev sedan hjälte då han tog sig ned i brunnen och sedan firades upp med rep efter att han plockat upp flickan. Hon fördes sedan till sjukhus men utan några allvarliga skdaor.

Flickan visade sig vara dotter till förre italienske tennispelaren Vincenzo Santopadre och Karolina Boniek, dotter till polske fotbollslegendaren Zbigniew Boniek som har förflutet i Juventus och Roma.

+ Textstorlek
Publicerad 2013-01-21, kl 15.57