Milan hämtade upp 2-0-underläge - förlängde starka sviten

Serie A

Milan var illa ute borta mot Torino. Men gästerna vände 2-0-underläge till 2-2 i en mycket underhållande match och har därmed 20 matcher i rad utan förlust mot Torino.

Milan brukar ha lätt för Torino. Inför måndagens möte lagen emellan hade gästerna 19 raka matcher utan förlust mot hemmalaget. Det såg dock ut att som att den starka sviten skulle få sitt slut.

Hemmalaget tog ledningen i den 21:a minuten när Andrea Belotti styrde in bollen bakom Gianluigi Donnarumma. Bara minuter senare utökade Torino ledningen när Marco Benassi efter en rörig situation kunde styra in 2-0.

Efter en halvtimmes spel fick hemmalaget straff och en lysande chans att göra 3-0. Men Adem Ljajic straffspark var inte alls bra och Donnarumma räddade.

I den andra halvleken kom också vändningen för Milan. Andrea Bertolacci reducerade i den 55:e minuten efter att ha tryckt in bollen från nära håll. Joe Hart i Torinos mål räddade bollen men mållinjesteknologin visade att bollen var över linjen.

Fem minuter senare kom också kvitteringen. Carlos Bacca var betydligt säkrare än Ljajic när Milan fick chansen från elva meter och tryckte in 2-2 i det ena hörnet.

En mycket underhållande match mellan Torino och Milan slutade 2-2 och gästerna förlängde sin svit och har nu 20 raka matcher utan förlust mot Turin-laget.

Gästerna fick Alessio Romagnolli utvisad i slutminuterna.

Milan är femma i Serie A och slåss om en Europa-plats.