Milan utbuat efter 0-0 hemma mot bottenlaget

Serie A

Det blev 0-0 för Milan hemma mot Carpi. Ett resultat som gästerna var betydligt mer nöjda över och efter slutsignalen så hördes burop inne på San Siro.

Under den första halvleken så pressade Milan på för ett ledningsmål, men laget hade svårt att skapa de riktigt farliga chanserna av sitt bollinnehav. Istället kunde Carpi parkera bussen och tillåta hemmalaget och rulla boll från sida till sida.

I den andra halvleken så fortsatte samma matchbild där hemmalaget hade svårt att skapa de riktigt heta målchanserna. När man väl var i farliga lägen stod målvakten Belec konstant i vägen och förhindrade alla målchanser.

Matchen slutade 0-0 vilket innebär en viktig poäng för Carpi i bottenstriden. För Milans del så handlar säsongen istället om att lägga fokus på den italienska cupen där man är i final mot Juventus.

Milan: Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Poli, Montolivo, Bonaventura - Boateng - Balotelli, Bacca

Carpi: Belec - Zaccardo, S. Romagnoli, Suagher - Sabelli, De Guzman, Crimi, Cofie, Letizi - Martinho; Mbakogu