Morata tvåmålsskytt när Juventus tog tolfte raka

Serie A

Pogba och Morata var stora frontfigurer när Juventus - via 0-4 mot Chievo - tog sin tolfte raka ligaseger.

Juventus slår inte av på takten och under söndagen tog laget sin tolfte raka seger i ligaspelet via en klar 0-4-seger på Stadio Marc'Antonio Bentegodi i Verona.

Massimiliano Allegris mannar fick en bra start på matchen och redan i den sjätte minuten höll sig Alvaro Morata framme och öppnade målskyttet.

Innan den första halvleken var över passade spanjoren på att skriva in sig i målprotkollet ytterligare en gång och när Alex Sandro med halvtimmen kvar att spela sköt in 0-3 var matchen definitivt avgjord.

Pogba - som assisterade vid Sandros mål - fastställde sedan slutresultatet till 0-4 efter att han glidit igenom Chievo-försvaret.

I och med segern sätter Juvenuts press på Napoli i toppen av Serie A-tabellen.