Lecce
Roma
STREAMA PÅ MÅNDAG

Både Roma och Milan hade på måndagskvällen chansen att haka på Juventus i toppstriden av Serie A. Tvåan mot trean i tabellen ställdes mot varandra i ett glödhett möte på Olympiastadion i Rom.

Efter en mållös första halvlek var det till slut hemmalaget som till sist spräckte nollan. Radja Nainggolan fick vända upp ostörd, avancera mot mål – och sedan placera in bollen helt otagbart för Gianluigi Donnarumma.

Målet blev matchens enda, men den kunde tagit en annan riktning om gästerna utnyttjat den straff de fick i den första halvleken.Wojciech Szczesny orsakade straffen men tog revansch då han räddade M'Baye Niangs avslut.

Resultatet innebär att Roma befäster sin andraplats i tabellen, och att man fortsatt har häng på Juventus, fyra poäng efter. Milan är nu tre poäng bakom Roma, samtidigt har man bara en poäng ner till jagande Napoli som under gårdagen vann med hela 5-0 borta mot Cagliari.

Under måndagen besegrade även Fiorentina Sassuolo på hemmaplan med 2-1.

-
-
Publicerad 2016-12-12 kl 23:04

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.