Napolis president rasar: “Utan oss skulle domarna skala potatis”

Serie A

Det var en upprörd stämning efter Napolis möte med Atalanta igår.
Efter en omdiskuterad VAR-bedömning blev Napolis tränare Carlo Ancelotti utvisad.
- Utan oss skulle domare skala potatis. Vad är detta för galenskaper av domaren? undrar klubbens president Aurelio De Laurentiis enligt BBC Sport.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Napoli och Atalanta i spelaren.

Gårdagens match mellan Napoli och Atalanta väckte många känslor hos Napolis tränare Carlo Ancelotti och klubbens president Aurelio De Laurentiis.

I andra halvlek stod resultatet 2-1 till hemmalaget Napolis fördel och i den 85:e minuten föll de ljusblåas Fernando Llorente till marken efter en duell med Simon Kjær, hemmalaget yrkade på straff. Men straff blev det inte och en minut senare pangade Josip Iličić in kvitteringen för Atalanta. Slovenens mål granskades med hjälp av VAR under en längre tid, men målet dömdes inte bort. Napolis tränare Carlo Ancelotti protesterade vilt och det resulterade i att han och hans assisterande tränare fick ett rött kort och fick gå upp på läktaren.

Efter matchen var klubbens president Aurelio De Laurentiis mycket förargad över domarens beslut.

- Utan oss skulle domare skala potatis. Vad är detta för galenskaper av domaren? Att han kunde han kasta ut en sådan gentleman som Ancelotti? Vi har fått nog, vi blir lidande av den här typen av domarbeslut, säger De Laurentiis enligt BBC Sport.