Ny förlust för Milan - trots en man mer

Italien

På ett nästan tomt San Siro med protestsbanderoller mot klubbens ledning föll Milan på nytt. Återigen mot Lazio, som i helgen i ligaspelet.

Milan fortsätter att ha det tungt. Efter fem raka ligamatcher utan seger var tränaren Filippo Inzaghis manskap ute efter att rädda lite av äran i kvartsfinalen mot Lazio i den italienska cupfotbollen.

Men inte ens det gick klubbens väg.

Lazio, som spelade med en man mindre under hela andra halvlek, vann med 1—0 och tog hand om semifinalplatsen.

Gästerna skickade in matchens enda mål i den 38:e minuten, då Lucas Biglia stegade fram till straffpunkten och placerade in bollen bakom målvakten Christian Abbiati.

Publicerad 2015-01-27 kl 22:58