Quaison förbannad - kalasmål mot Inter dömdes bort

Serie A

Robin Quaison bjöd på ett riktigt läckert mål mot Inter - men då visslade domaren i pipan och dömde bort det.
Hur svensken reagerade? Med ilska.

Robin Quaison har gjort tre mål i Serie A för Palermo under december och januari, och i söndagens match mot storklubben Inter nätade den förre AIK-spelaren igen. Men målet, som hade betytt 1-1 med bara några minuter kvar att spela, dömdes bort på grund av att Palermo kört igång spelet vid en frispark innan domarens signal.

Quaison, som stänkte upp bollen i krysset från nära håll, blev förbannad när målet dömdes bort och gestikulerade vilt. Palermo föll till slut med 1-0, efter att Joao Mario nätat för Inter. Quaison spelade hela matchen, medan nye lagkamraten Stefan Silva satt på bänken i 90 minuter. Oscar Hiljemark, som är på väg bort från klubben, var utanför truppen.

I övrigt spelade den svenske mittfältaren Marcus Rohdén hela matchen när Crotone spelade 2-2 borta mot Genoa under söndagen. Det gjorde även högerbacken Emil Krafth för Bologna i lagets 2-0-seger över Torino. Mittbacken Filip Helander fanns inte med i Bolognas trupp.