Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN
12v

TV: Del Piero bjuder på show i Let's Dance

 Foto: TT
Försök igen
ITALIEN

TV: Del Piero bjuder på show i Let's Dance

12v

Han var dansant och elegant på fotbollsplanen. Här visar Alessandro Del Piero upp sina färdigheter i ett helt nytt sammanhang – som tävlande i italienska "Let's dance".

Annons:

Vi minns honom för hans gudabenådade teknik och bollkontroll under många år med Juventus och Italiens landslag. Alessandro Del Piero hör till fotbollens mest omtyckta och framgångsrika profiler i modern tid, och särskilt i Turin är han förstås älskad efter att ha tillbringat nästan två decennier på Stadio delle Alpi med "Den gamla damen" som Juve ju brukar kallas i folkmun.

Frågan är om det går att föra över kunnandet som fotbollsartist till en annan scen – nämligen dansarens. Kan konstnären "Il Pinturicchio" bjuda på samma show i en vals som i en överstegsfint? Ta en titt på klippet ovanför och döm själv! På lördagskvällen gjorde Del Piero nämligen ett bejublat framträdande i tv-kanalen RAI Uno och programmet "Ballando con le stelle", den italienska upplagan av "Let's dance". En finess i numret var att dansen bröts mitt i framträdandet för att publiken skulle få se lite highlights från Del Pieros karriär.

Publicerad 2016-02-28 kl 08:54
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER